Nu exista produse in cos Vezi cosul Intra in cont

Acasa  |  Oferte speciale  |  Noutati  |  Suport  |  Contact

INFO-LINE: 021-253.15.39

PRODUCATORI
TONER CERTO NEW
Certo New sunt cartuse compatibile de calitate premium, testate individual si certificate conform ISO-19752, ISO 19798, STMC.

1. Suport:

a. Cont client la b2b CERTO INOVATII SRL, pe www.certo.ro

Cum creez un cont de client?
Crearea unui cont se face folosind o adresa de e-mail valida si o parola. Datele firmei sunt salvate in contul dvs si folosite pentru comenzile viitoare.
Ulterior veti fi contactat de catre un reprezentant CERTO INOVATII pentru validarea contului.
Dupa ce contul dvs a fost validat, va puteti loga folosind adresa de e-mail si parola setate anterior.
Confidentialitate
CERTO INOVATII va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. CERTO INOVATII nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile prevazute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privin protecţia datelor)

b. Informatii comanda

In contul dvs puteti urmari procesul in care se afla o comanda plasata pe B2B CERTO INOVATII pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare. In momentul alocarii comenzii catre un consultant de vanzari vi se va trimite un e-mail pe adresa folosita la inregistrare.
Urmarire stadiu comanda
Pe parcursul derularii comenzii puteti descarca din cont documente emise (proforme, facturi), accesand Istoricul Comenzilor din contul dvs. Veti fi notificat prin e-mail in legatura cu stadiul comenzii dvs.
Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, va rugam sa ne contactati: http://www.certo.ro/contact.htm

2. Comanda si livrarea

a. Cum comand online

Alege produsele
Produsele sunt clasificate pe categorii si subcategorii, iar la nivel de subcategorie sunt definite filtre pentru identificarea produsului dorit.
Folosind optiunea de „Cautare avansata consumabile” de sub casuta de cautare, veti avea 2 optiuni:
-    Cautare dupa cod OEM: puteti cauta folosind Codul OEM al produsului.
-    Cautare dupa echipament: permite selectarea oricarui echipament (inclusiv echipamente EOL, ce nu mai fac parte din oferta curenta) si genereaza lista consumabilelor originale potrivite pentru acesta.
Dupa selectie, apasati pe butonul „Adauga in cos” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
Cosul de cumparaturi
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde revedeti lista produselor selectionate, actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Date cont
Completati datele firmei dvs in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon, deoarece un consultant va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Atentie, clientii nostri sunt exclusiv firmele care revand consumabile pentru echipamente de printare.
Date livrare
Completati in formularul contului dvs datele de livrare. Daca datele de livrare corespund cu datele de facturare, bifati optiunea „Produsele si factura trebuie sa ajunga la aceeasi adresa”.
Transport si modalitatea de plata
In aceasta caseta aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar la sediul CERTO INOVATII, ordin de plata, plata online cu cardul sau plata la destinatie.
Observatii comanda
Puteti mentiona ora la care doriti ca produsele sa fie livrate sau alte eventuale observatii.
Daca doriti sa primiti newsletter cu ofertele CERTO INOVATII bifati optiunea „doresc sa pimesc newsletter”.
Trimiterea comenzii
Dupa apasarea butonului pentru „Verificare stoc online”, puteti confirma sau anula comanda prin apasarea unuia dintre butoanele „Confirmare” sau „Anulare”.

b. Modalitati de plata

Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din depozitul CERTO INOVATII. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre acesta.
Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de CERTO INOVATII, in urma confirmarii telefonice cu un agent de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii intr-unul din conturile din factura proforma sau din lista conturilor bancare din sectiunea de contact: http://www.certo.ro/contact.htm
Plata cu cardul online
Puteti efectua plata online cu cardul firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron), MASTERCARD si Maestro.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, certo.ro foloseste Romcard.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Romcard.
certo.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

c. Info stoc

Info stoc
In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile.
Informatiile se refera strict la stocul din depozitul propriu si sunt actualizate actualizate zilnic, existand posibilitatea de verificare stoc real, pentru fiecare produs.

Cand ajunge la mine?
- din depozit se poate ridica imediat
- in Bucuresti – prin curier in maxim 24h de la confirmarea comenzii
- in tara – prin curier in 24h de la confirmarea comenzii

d. Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare negociate si stipulate in contractul de distributie.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

In Bucuresti, livrarile se fac prin flota proprie, iar taxa de livrare este de 15 RON (fara TVA). Pentru comenzile ce depasesc 500 RON transportul este gratuit.

In afara Bucurestiului, livrarile se fac prin firma de curierat rapid, iar taxa de livrare variaza in functie de numarul de kilograme. Veti fi contactat de agentul dumneavoastra alocat pentru a va comunica valoarea taxei de transport. Pentru comenzile ce depasesc 1000 RON transportul este gratuit.

3. Garantii si service

a. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre CERTO INOVATII, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Consumabilele comercializate de CERTO INOVATII beneficiaza doar de garantie contra viciilor de fabricatie ascunse, acestea nefacand obiectul garantiei comerciale, respectiv neavand certificat de garantie.

Download Nota de Reclamatie

4. Servicii clienti

a. Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia cu www.certo.ro.
Pentru informatii suplimentare despre produse puteti folosi formularele de contact din pagina fiecaruia si veti primi un raspuns in maxim 24 de ore.

Posibilele situatii aparute post-vanzare care pot fi tratate de echipa noastra de vanzari sunt:
- produse livrate incomplet sau incorect;
- livrari intarziate;
- produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie;
- colete ce prezinta deteriorari;
- produse al caror termen de rezolvare in service este depasit.

Ne puteti contacta folosind formularul sau datele din pagina de contact: http://www.certo.ro/contact.htm

b. Retururi de produse

Procedura Retur Produs
In cazul in care solicitati returnarea unui produs va rugam sa completati Cererea Retur Produs si sa o trimiteti pe e-mail la Account Managerul care se ocupa de dvs sau la sales@certo.ro pentru aprobare. Returnarea produsului direct la sediul CERTO INOVATII sau prin curierat rapid fara cererea de retur completata si aprobata, nu este luata in considerare.

Pentru produse ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia acestora!

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:
- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie. Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul CERTO INOVATII sau receptia la domiciliu prin curier – puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
- Produse ce v-au fost livrate gresit. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de CERTO INOVATII.

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. CERTO INOVATII isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului de marfa cu exceptia produselor reclamate defecte.

c. Autorizatii

1. Numar Inscriere in Registrul de Punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice (EEE):

Societatea CERTO INOVATII SRL, cod unic de inregistrare 40314037, din Bucuresti, Sectorul 2, Str. Heliade intre Vii, nr. 8, a fost actualizata in Registrul producatorilor de echipamente electrice si electronice, in scopul introducerii pe piata a echipamentelor electrice si electronice de tipul 6 cu numarul RO - EEE - 4166 - 2023 - 03 - 21.

2. Program de prevenire si reducere a cantitatii de deseuri 2023 - Descarca aici

5. Ajutor

a.Ajutor consumabile

Despre Consumabile
Daca sunteti un utilizator al unui echipament de printare (imprimanta sau multifunctional inkjet/laser), copiator sau fax in mod sigur aveti nevoie de consumabile pentru ca acestea sa functioneze.
CERTO INOVATII doreste sa va ofere cateva sfaturi pentru a va alege cartusul de care aveti nevoie in cele mai bune conditii de pret si calitate.

Categorii
Consumabilele echipamentelor de printare se impart in urmatoarele categorii:
- Cartuse:
- cu toner
- cu cerneala
- Cilindre
- Riboane
- Filme termice
- Benzi etichetare
- Developer
- Piese de schimbOFERTELE SAPTAMANII
Nici un produs
PRODUCATORI